2013-08-31

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΤΑΪΑΝΑ


ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ" ΤΟΥ DAVID ICKE

"....Η ΝΤΑΪΑΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ΤΗΣ  ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ "ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ" ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΆΡΤΕΜΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ, ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ.
 

«Η ΕΚΑΤΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΙΝΝΑΝΑ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΑΡΘΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΙΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ.

«ΤΑ ΤΡΙΣΤΡΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ.  ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, Η ΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΣΗ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ".

ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΑ ΘΥΣΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ, ΚΑΙ Η ΕΚΑΤΗ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΟΝ ΝΤΕ Λ' ΑΛΜΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Η ΝΤΑΪΑΝΑ, Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΝ ΝΤΕ Λ' ΑΛΜΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ. Η ΝΤΑΪΑΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ  ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΟΒΕΛΙΣΚΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 3.200 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΞΟΡ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΛΛΟ ΤΟΥ ΌΣΙΡΗ»

«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Η ΝΤΑΪΑΝΑ, ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Η ΝΤΑΪΑΝΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΠΟΝ ΝΤΕ Λ' ΑΛΜΑ, ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΥΛΟ, ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΘΥΣΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΚΑΤΗΣ, ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Η ΝΤΙΑΝΑΣ. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΗ.
 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ, ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΜΜΕΝΟΥ ΔΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΙΛΕΪ ΕΝΑΝ ΟΒΕΛΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΔΑΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣΠΟΝ ΝΤΕ Λ' ΑΛΜΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΦΛΟΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" (ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΆΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΙΑΝΑ.»«ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΑΪΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΝ ΝΤΕ Λ' ΑΛΜΑ - ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ 130Υ ΣΤΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ Η ΠΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΩΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ. Ο ΚΗΠΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΟΥ Η ΝΤΑΪΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ; ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ, ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΚΟΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΩΣ Η ΦΛΟΓΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΒΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΑΪΑΝΑ.

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΤΟ 1987 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ, ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΙΝ Ο ΑΜΝΟΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΩΝ ΟΥΙΝΔΣΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ. Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ. Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΟΛΟ ΤΟΥ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΡΕΝ, ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΜΥΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ. Ο ΒΡΟΥΤΟΣ, Ο ΤΡΩΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1103 Π.Χ. ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗ "ΝΕΑ ΤΡΟΙΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΛΑΤΡΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΝΑΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΟΥΝΤΓΚΕΙΤ ΧΙΛ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ." ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ. ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗ ΝΤΑΪΑΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΈΤΣΙ, Η ΝΤΑΪΑΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΙΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑ ΆΡΤΕΜΗ Ή ΝΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΧΩΡΟ ΘΥΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΟΥΙΝΔΣΟΡ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ Η ΆΡΤΕΜΙΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ, ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ.»

«ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΏΡΟΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΊΣΙΔΑ ΑΦΟΤΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ, Ο ΌΣΙΡΙΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΘ. ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 14 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ. ΈΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΙΔΙΑ ΕΝΑ ΠΕΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΏΡΟ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΉΛΙΟ.

Ο ΏΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΌΣΙΡΙΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΣΚΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΚΟΡΥΦΗ, ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΌΣΙΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ Η ΝΤΑΪΑΝΑ (ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΊΣΙΔΟΣ) ΚΑΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΝΤΟΝΤΙ ΦΑΓΙΕΝΤ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΟΝ ΌΣΙΡΗ. ΈΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΩΣ Η ΝΤΑΪΑΝΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΟΝ ΏΡΟ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΉΛΙΟ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ Ο ΌΣΙΡΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΙΝ Ο ΏΡΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΑ. Η ΝΤΑΪΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΊΣΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΑΝ "ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ" ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΚΛΙΝΙΚΩΣ ΝΕΚΡΗ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ. ΈΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΒΡΥΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΒΡΕΦΗ-ΚΛΩΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΟΙ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ…»

….«Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΌΣΙΡΗ, ΤΗΣ ΊΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΏΡΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣ ΠΟΝ ΝΤΕ Λ' ΑΛΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ. «Η ΝΤΑΪΑΝΑ ΗΤΑΝ Η ΊΣΙΣ, Ο ΝΤΟΝΤΙ Ο ΌΣΙΡΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΏΡΟΣ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΟΣΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΣΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ - ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΏΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΏΡΟΥ, ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΘΑ ΤΕΜΑΧΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ."

 

ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ II"
http://anti-metatron-plegma.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9.html