2010-12-13

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ - Η ΕΣΧΑΤΗ ΥΒΡΙΣ

 
Η EDDA ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ «ΑΜΑΖΟΝΕΣ», ΣΤΗ «ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ», ΚΑΙ ΣΤΙΣ «VALKYRS», ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ THE RIDE OF THE VALKERIES, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ RICHARD WAGNER. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ. ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΜΥΘΟ ΗΤΑΝ ΦΥΛΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.
 
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ. ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ VALKERIES ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ. Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΣΚΥΘΙΑ , ΣΑΥΡΟΜΑΤΙΑ - ΣΑΡΜΑΤΙΑ, SAUROMATIA (SAURO = ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ = ΜΗΤΕΡΑΣ). ΆΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΙΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΥΚΙΑΣ, ΦΡΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ.
 
ΟΙ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ, ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ NORDICS (ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ (REPTILIAN BLOODLINE).
 
Η ΛΙΒΥΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ Η ΛΙΒΥΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
 
Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΤΟΝ 16Ο ΑΙΩΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ. ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΩΣ ΝΟΜΑΔΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΣ. Ο ΣΤΡΑΒΩΝ, ΈΛΛΗΝΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ «ΣΥΝΤΡΟΦΟ» ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΜΗΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ.
 
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΤΙΤΑΝΙΣΣΑ ΕΚΑΤΗ ΩΣ ΆΡΤΕΜΙΣ ΣΕΛΗΝΗ, Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑΖΟΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ "MOON WOMAN" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ EDDA ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΦΙΔΙΟΥ.
 
ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΗΤΑΝ Η SAUROMATIA, Η "LIZARD ΜΗΤΕΡΑ», ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Η ΣΑΡΜΑΤΙΑ - SAUROMATIA ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ. ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΑΓΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ" ΤΩΝ ΣΑΥΡΟΜΑΤΩΝ SAUROMATIANS Η ΣΑΡΜΑΤΩΝ - SARMATIANS ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "TAMGAS". ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ SARMATIA Η SAUROMATIA.
 
ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΡΜΑΤΙΑ ΝΑ ΕΚΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΥΘΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΣΚΥΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ-ΆΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ "BLOODLINE" - ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ "SICAMBRIAN" - ΣΙΚΑΜΒΡΙΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ MEROVINGIANS - ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩΝ. Η ΜΙΞΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΘΙΚΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ SAUROMATIAN.
 
ΟΙ ΣΚΥΘΕΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΑ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΩΣ GREAT MOTHER (ΕΦΕΣΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ) - HEKATE.
 
ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ PARTIA Η "VIRGINLAND", ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ" ΤΩΝ ΣΟΥΜΜΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ Ε. Κ. ΚΡΟΥΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ - ΑΙΔΟΙΟ, ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ILLUMINATI ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ, «ΠΑΡΘΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ», ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΕΛΟΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΟΠΩΣ Η... MADONNA. ΟΙ ΣΚΥΘΕΣ ΔΙΕΠΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΙΕΡΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
 
ΤΟ 1954 ΠΕΝΤΕ KURGANS Η "ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ-ΤΑΦΟΙ» ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΡΩΣΙΑ - PASYRYK. ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΕΣ-ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ "'ΕΠΙΝΑΝ" ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑ «ΙΕΡΑ ΚΑΖΑΝΙΑ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΞΟΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ EDDA ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΒΕΘ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ. ΣΤΗΝ ΚΕΛΤΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ "ΘΕΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ". ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ" - ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ "ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ", ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ DNA.
 
ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ-ΔΡΕΠΑΝΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΘΕΣ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ "ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ", ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ "GRIM REAPER". ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ GRIM REAPER ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΑ, ΤΗ ΡΕΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΔΥΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΈΓΙΝΕ Η ΚΕΛΤΙΚΗ ΘΕΑ RHIANNON. ΕΪΡΕ, Η ΚΕΛΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ERINN, ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΡΕΑΣ.
 
ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ (BERBERS) ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ AMAZIGH.
 
ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ NEURI - ΝΕΥΡΟΙ, ΠΟΥ "ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΛΥΚΟΥΣ". Ο ΟΡΟΣ "ΦΥΛΗ WOLF" ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ, Η ΤΗ SHE-WOLF. ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ - STAR SIRIUS, ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΗ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ. ΣΕ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΛΥΚΑΙΝΑ ASENA ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ.
 
Η ΕΝΕΡΓΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ "ΛΥΚΑΙΝΑ", ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΛΤΑΪ ΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΤΑΡΙΚΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΕΜΑΛΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ERGENEKON ΘΕΛΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΤΗΣ "ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ.
 
Ο CREDO MUTWA ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΖΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΩΣ «ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ» ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΨΑΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ" ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΣΤΗ ΓΗ.
 
ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΡΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ, ΛΕΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΙ Η EDDA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ THOR-INDARA ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ - THE SEAFARING WOLF TRIBE». ΣΤΗΝ OSSORY ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΛΥΚΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ YULETIDE, ΓΙΟΡΤΗ Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΒΡΩΣΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΒΟΕΙΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ «ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.
 
ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ "TROLL" Η "TRULLI", ΕΠΙΣΗΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ Η VALKERIES. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΕΤΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ TROLL ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟ "HAG", Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ TROLLS ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ VALKERIES ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΦΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗ "ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ" Η ΤΟ "BIFROST".
 
Ο WODEN ΗΤΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΑΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ EDDA, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ. ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ WODAN (ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΤΑΝ Η WODEN) ΕΙΝΑΙ BODO Η BAUTA. ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ BUDU, BUTU, Η BUDUN, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ".
 
ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ WADDELL ΤΗΣ EDDA, Ο WODAN ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΔΙ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟΥΣ-ΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ "THOR-INDARA". ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΚΕΣ ΒΕΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ INDRA, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο "THOR-INDARA" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ BUDHNYA Η "THE BOTTOM", Ο BUDHNYA ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ "ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ." ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΘΩΝ ΤΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΟΝΕΥΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, Ο BUDHNYA ΚΑΙ WODAN ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, Η ΤΕΤΑΡΤΗ Η "WODENS-ΜΕΡΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ BUDH ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ WADDELL, Ο ΒΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΠΟ ΤΟ WODEN, ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ "ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ" ΩΣ ΦΙΔΙ. ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΒΡΑΧΜΑΝΟΙ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ WADDELL, ΕΚΑΝΑΝ «ΣΗΜΙΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ». ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ ΤΟΥ ASAR Η ΌΣΙΡΗ ΚΑΙ ΕΙΣΗΧΘΗΣΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΦΙΔΙ, Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΗΛΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
 
Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ THOR / INDARA, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ WADDELL, ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" (REPTILIANS) ΨΕΥΔΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΚΙΟΥΠΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΑΥΛΟ.
 
Ο ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ REPTILIANS ΨΕΥΔΟΘΕΩΝ ANNUNAKI ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΔΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ "ΦΩΤΙΣΜΟ" ΚΑΙ ΤΟ "ΑΣΒΕΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗ LUCIFERIAN AGENDA.
 
SERPENT CULT SYMBOLISM
 
Η ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΡΟΒΙΓΓΕΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ ΤΟ EDDA. ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ Η ΤΡΟΙΑ ΤΟΥ "THROR" ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ "EDENITE" ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ WODAN. ΟΙ ΦΡΥΓΕΣ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "THOR" ΚΑΙ ΤΟΤΕΜ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΡΥΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΓΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ". ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ILLUMINATI ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ. ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ EDDA ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
το κείμενο είναι βασισμένο σε πληροφορίες από απόσπασμα του βιβλίου "children of the matrix"ΠΗΓΕΣ: